tinuta

Supe de legume

Supa de mazare cu carne si zarzavat

Pentru supa de mazare cu carne si zarzavat se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si se fierbe...

Supa de mazare cu carne si zarzavat
Tort usor cu branza
Torturi

Tort usor cu branza

Acest tort usor cu branza este un desert foarte delicios si poate fi servit la orice eveniment. Intai se freaca margarina...

Tort usor cu branza
Mancaruri cu legume

Fasole batuta delicioasa

Pentru fasolea batuta se alege fasolea boabe si se fierbe. Daca fasolea este noua, nu trebuie tinuta in apa mai inainte. Se...

Fasole batuta delicioasa
Mancaruri cu carne

Gasca cu castraveti acri

Pasarea se curata si se spala in apa rece. Daca a fost tinuta prea mult pe flacara, se freaca usor cu malai, ca sa se...

Gasca cu castraveti acri
Mancaruri cu carne

Pulpa de miel cu ienupar si rozmarin

Carnea de miel inainte de a prepara sosul trebuie sa fie tinuta in frigider. Se pregateste un sos din: usturoi, rozmarin,...

Pulpa de miel cu ienupar si rozmarin
Mancaruri cu carne

Pulpa de miel umpluta cu masline

Este ideal ca pulpa sa fie umpluta 1-2 zile in avans si tinuta la frigider. Se amesteca (eventual in procesor) maslinele,...

Pulpa de miel umpluta cu masline
Salate din oua

Salata berlineza

Ouale fierte se separa, albusurile se toaca cubulete, la fel ca si carnea, ceapa (tinuta 10 min in apa rece) si...

Salata berlineza
Salate din carne de pasare

Salata din ciuperci si piept de pui

Se pune la fiert carnea de pui, dar pentru rapiditate e bine ca aceasta sa fie fiarta dinainte si tinuta la rece pentru ziua...

Salata din ciuperci si piept de pui
Mancaruri cu carne

Boeuf mode

Se impaneaza bucata de pulpa cu slanina taiata ca degetul mic. Slanina neafumata, doar tinuta la saramura, este buna. In caz...

Boeuf mode
Supe de carne

Supa de mazare

Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si...

Supa de mazare