Pentru supa de mazare cu carne si zarzavat se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la muiat se pune in supa si se fierbe...
Supa de mazare cu carne si zarzavatAcest tort usor cu branza este un desert foarte delicios si poate fi servit la orice eveniment. Intai se freaca margarina...
Tort usor cu branzaPentru fasolea batuta se alege fasolea boabe si se fierbe. Daca fasolea este noua, nu trebuie tinuta in apa mai inainte. Se...
Fasole batuta delicioasaPasarea se curata si se spala in apa rece. Daca a fost tinuta prea mult pe flacara, se freaca usor cu malai, ca sa se...
Gasca cu castraveti acriCarnea de miel inainte de a prepara sosul trebuie sa fie tinuta in frigider. Se pregateste un sos din: usturoi, rozmarin,...
Pulpa de miel cu ienupar si rozmarinEste ideal ca pulpa sa fie umpluta 1-2 zile in avans si tinuta la frigider. Se amesteca (eventual in procesor) maslinele,...
Pulpa de miel umpluta cu maslineOuale fierte se separa, albusurile se toaca cubulete, la fel ca si carnea, ceapa (tinuta 10 min in apa rece) si...
Salata berlinezaSe pune la fiert carnea de pui, dar pentru rapiditate e bine ca aceasta sa fie fiarta dinainte si tinuta la rece pentru ziua...
Salata din ciuperci si piept de puiSe impaneaza bucata de pulpa cu slanina taiata ca degetul mic. Slanina neafumata, doar tinuta la saramura, este buna. In caz...
Boeuf modeSe prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa si se fierbe cam 1 1/2 ore. Morcovul, patrunjelul si...
Supa de mazare