Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20...
Vinete cu parmezanMorcovii se taie in bucati mici. Supa de legume se pune la fiert, se adauga morcovii si se fierb cca 15 minute. In acest timp...
Supa de portocale si morcoviSe incinge cuptorul la 200* C. Se condimenteaza organele de miel taiate marunt cu sare, piper si cimbru, se umple prapurul cu...
HaggisSe incalzeste cuptorul la 190* C. Se intinde aluatul astfel incat sa acopere o forma de tarta (cca 20 cm diametru) si se da...
Tarta cu ceapa caramelizataSe curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate ingredientele si se...
Sos MarinaraSe face un puire din cartofi in care se adauga uleiul de masline, zeama de lamaie, patrunjelul tocat si sare. Se amesteca...
Aperitiv New ZeelandFrisca impreuna cu iaurtul, mierea, zeama de lamaie si ghimbirul se pune intr-un vas si se amesteca bine. Dovleacul se taie...
Salata de portocale cu dovleacUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori