Din 1/3 parti osanza, faina, oua, sare, vin se face o coca mai moale. Se framanta bine si se intinde o foaie de grosimea unui...
Pateuri cu osanzaVarza murata la butoi este unul dintre ingredientele cele mai populare in bucataria traditionala romaneasca. Pentru a obtine...
Varza murata la butoi
Se aleg rosii mari, coapte, crapate, sparte si se dau prin masina de curatat rosii in vederea eliminarii cojii si a...
Rosii intregi in sos de rosii
Se spala si se feliaza gogosarii. Se pune toata cantitatea de gogosari intr-un vas mai mare. Se adauga zaharul si otetul....
Gogosari feliati in otet
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane