Se pune apa la fiert ( aprox 2 l de apa) cu o lingura de sare si cand aceasta clocoteste se pun cozile si se lasa pana se inmoaie ( 5 min). Se scot co
Se pune apa la fiert ( aprox 2 l de apa) cu o lingura de sare si cand aceasta clocoteste se pun cozile si se lasa pana se inmoaie ( 5 min).
Se scot cozile de spanac intr-un castron, nu se scurg de toata zeama, se lasa cat sa le acopere jumatate.
Se stropeste cu otet sau lamaie dupa gust si se adauga sare si piper. Se lasa sa se racoreasca.
Intre timp se curata cativa catei de usturoi care se piseaza.
Dupa ce s-au racorit, se adauga o lingurita de mustar sau maioneza sau ambele si usturoiul.
Se gusta si daca este suficient condimentata salata se poate servi simpla sau ca si garnitura la friptura.
Reteta Salata de cozi de spanac este propusa de Anomiss
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macO cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!
Fursecuri fragedePentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaCu siguranta nu ati refuza o felie de pizza, indiferent de ora! :D Cu mici exceptii, bineinteles! :P
Pizza cu sunca si ciuperciDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii