1,5 kg de capia sau gogosari (preferabil gogosari pentru ca sunt mai carnosi)
1 kg de ceapa
1/2 kg fasole
1/2 l ulei
1/2 bulion sau 2 kg de rosii
foi de dafin
eu am folosit kapia copti si curatati, fasole gata fiarta si am pus si doi morcovi in plus.
intai am tocat ceapa si morcovii direct in cratita cu ulei


si le-am calit pe foc mic cu sarea pusa ca pt toata cantitatea

apoi am tocat capiatii copti si curatati (nu de mine



i-am adaugat in cratita impreuna cu condimentele

am continuat la masina de tocat pe care v-o reomand din suflet (electrica adica) si am pus si fasolea (tot la ea am tocat si vinetele pt zakuska de vinete):

am adaugat in oala, amestecat, pus capac

dupa putin timp am pus rosiile pasate si iarasi am lasat

pana a fost gata, cam asa:

si o felie pt degustat


concluzii: este excelenta reteta, poate fi facuta fara grija cu fasole bonduelle (de exemplu) dar pe final trebuie mai multa atentie al amestecat caci se lipeste. e exceptional de buna.