Vinete murate cu usturoi si ceapa este o reteta de conserva pe care o puteti face foarte rapid.
Vinete murate cu usturoi si ceapa este o reteta de conserva pe care o puteti face foarte rapid.Vinetele se taie felii late de un cm, care se presara cu sare si se lasa sa stea asa timp de o ora, apoi se inlatura zeama care s-a lasat. Se pun feliile in 6-7 borcane, alternand cu usturoi, ceapa taiata pestisori si patrunjel netocat. Continutul plicului Pikant fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul conform instructiunilor de pe ambalaj. Compozitia astfel obtinuta se toarna fierbinte peste vinetele din borcane. Se inchid borcanele ermetic si dupa ce s-au racit se pun in camara, la loc racoros
Vinete murate cu usturoi si ceapa se servesc la felurile principale cu carne.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii