Mancare vegana

Reteta Branza raw vegana made by Raw Chef Ligia Pop

portii reteta 5 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 16-02-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american"
 

ingrediente

5 portii

   Branza
   caju crud 200 g
   seminte decorticate de floareasoarelui crude 100 g
   usturoi 2 catei
   mix de condimente macinat fin 5 g din coriandru, cimbru, patrunjel, piper, busuioc, rozmarin, maghiran
   drojdie inactiva de bere 50 g
   psyllium 70 g
   morcov - 1 buc mare
   patrunjel - 1 radacina
   apa filtrata 70 ml
   sare neiodata dupa gust
   Pentru ornat
   morcovi - 2 buc
   patrunjel 2 radacini
   cimbru uscat 10 g
   patrunjel uscat 10 g

mod de preparare

• toate ingredientele uscate: semintele, nucile, condimentele si sarea se adauga in vasul blenderului performant Oster Versa, fara sa adaugati apa. Dupa ce sunt macinate si s-au amestecat bine, le adaugati intr-un bol de sticla sau de lemn.
• tocati cuburi marunte morcovul si radacina de patrunjel, apoi adaugati-le peste mixul uscat macinat in prealabil in blender, impreuna cu restul ingredientelor si apa.
• amestecati cu mainile compozitia care trebuie sa fie lipicioasa. Daca mai este nevoie, adaugati apa pana se formeaza un aluat care sa stea impreuna, daca este modelat. Daca se intampla sa adaugati prea multa apa, puteti drege compozitia adaugand seminte/nuci macinate fin si psyllium, care de obicei leaga compozitia.
• dupa ce compozitia s-a legat, adaugati-o in forme culinare rotunde si presati bine cu o lingura sau cu o presa metalica. Eu am ales si optiunea sa intind o foaie inalta de 5-7 cm si ulterior am venit cu formele si am taiat rotite de branza.
• la final rulati rotitele prin morcovii si patrunjelul pentru orgnat, tocate in prealaabil marunt. Puteti folosi si mixuri dulci din morcovi si radacinoase uscate in locul morcovilor si patrunjelului proaspat.
• se pot pastra timp de 2-3 zile la frigider, intr-un recipient de sticla cu capac. Se vor pastra proaspete si vor avea un gust delicios pe masura ce se matureaza lent.

Savurati cu placere!

Reteta completa: http://ligiapop.com/2016/01/26/branza-raw-vegan-cu-morcovi-dulci-si-condimente/
Incearca si Burgeri Vegani - Reteta video
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza raw vegana made by Raw Chef Ligia Pop" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancare vegana

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.