Se sparg oasele si se pun la fiert cu apa rece. Se spala carnea, se taie in bucati potrivite pentru patru persoane si se...
Ciorba de carne de porcSe alege lintea, se spala si se pune la fiert cu apa. Dupa citeva clocote, se adauga zarzavatul curatat si apalat si cimbrul....
Supa crema de linteSe spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si...
Supa crema de spanacCartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa clocotita si sarata. Cand sunt gata se scurg si se rumenesc putin in...
Cartofi noi cu patrunjel verdeSe pune apa la fiert si, cind da in clocot, se toarna peste florile de sunatoare. Se acopera si se lasa sa stea 10-15 minute,...
Ceai de sunatoareSe da carnea cruda prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu orezul...
Chiftelute la gratarSe bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o...
Jumari dulci indieneSe lasa orezul in multa apa rece, timp de doua ore, apoi se spala, se scurge si se pune la fiert tot cu apa rece si sarata....
Orez cu miereSe curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind zarzavatul este bine fiert, se strecoara...
Supa de dovleceiSe alege lintea, se spala bine, apoi se aseaza cu apa la fiert. Cind incepe sa clocoteasca se adauga zarzavatul curatat,...
Supa de linteSe curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa...
Supa de legume de iarnaCartoful fiert sau crud (dat prin masina de tocat), se amesteca cu carnea tocata, la care se adauga ingredientele de mai sus....
Chiftelute aperitiv• taiati cartofii si telina cuburi si puneti-le la fiert in apa cu sare • dupa cca. jumatate de
Supa crema de ciuperciSe sparg oasele cu ajutorul unui satir, se spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cind s-a format spuma,...
Supa din oase cu diferite garnituriSe fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa...
Orez a la CantonPestele fiert se scoate de pe oase si se toaca cu cutitul. Se amesteca cu uleiul, zeama de lamiie, sarea si verdeata. Oul...
Salata de pesteSe taie rosiile in cubulete mai mari si cepele in rondele apoi se pun la fiert in supa clocotita. Se adauga sare, piper,...
Omleta indianaSe curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare. Cind zarzavatul este fiert, se strecoara...
Supa de ciuperci cu verdeataSe curata legumele, se spala bine in mai multe ape, se portioneaza, daca este cazul, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa...
Supa din legume de varaZarzavatul si legumele se curata, se spala si se aseaza la foc. Cind totul este bine fiert, se strecoara, apoi se trece prin...
Supa crema de legume si zarzavatSe taie carnea felii, se bate pe ambele parti ca sa ramina subtire si se fierbe in aburi pina se fragezeste. Se scoate si se...
Snitele aburite cu cartofi