• taie morcovii, radacina de patrunjel si telina cuburi si pune-le in vasul slow cooker
Crock-Pot 5,7 L Digital• adauga oasele cu carne si capul de miel deasupra
• toaca ceapa verde si tarhonul si pune-le deasupra, impreuna cu nucsoara si coriandrul
• asezoneaza cu sare de mare si piper si acopera cu apa
• seteaza slow cooker
Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore si 30 minute
• dupa cca 3 ore adauga borsul
• cu 20 minute inainte de final, toaca leusteanul si pune-l deasupra
• intr-un castron bate cele 4 galbenusuri si adauga smantana treptat
• dupa ce ai incorporat smantana, adauga cate un polonic de ciorba din Crock-Pot si amesteca constant – scopul este sa aduci smantana si ouale la aceeasi temperatura cu ciorba
• dupa ce ai incorporat cca 5-6 polonice, toarna totul inapoi in
slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital si pune capacul pentru alte 10-15 minute
• opreste si serveste fierbinte.
Pofta buna!
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe