ciorba de legume


Ciorba de legume cu paste fainoase sau orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb legumele taiate fideluta intr-un litru de apa cu sare. Dupa ce au fiert, se adauga fie orez, fie paste

detalii rețetă—

Ciorba de cartofi cu smintina si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierb in doi litri de apa morcovul, patrunjeii si telina. Dupa ce au fiert circa ½ ora, se strecoara zeama in

detalii rețetă—

Ciorba de zarzavat si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri,

detalii rețetă—

Ciorba de fasole verde cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se prajeste zarzavatul foarte fin taiat, in unt, impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata

detalii rețetă—

Ciorba taraneasca de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cind incepe

detalii rețetă—

Ciorba de legume cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata si se spala zarzavaturile bine, apoi se taie dupa preferinta (sub forma de taitei, cuburi sau se dau pe

detalii rețetă—

Ciorba de fasole verde si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie

detalii rețetă—

Ciorba de burta cu legume

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 7h 

Ciorba de burta trebuie preparata din primele ore ale diminetii sau chiar din ajun deoarece burta fierbe foarte

detalii rețetă—