Astazi iti arat cum sa-ti usurezi munca-n bucatarie pregatind un stufat de miel.
detalii rețetă—• fasonati antricotul de miel si taiati-l fasii• puneti toate bucatile intr-un castron incapator• asezonati
detalii rețetă—Se curata ceapa si usturoiul, apoi se spala si se taie bucati lungi de 4-5 cm. Se pun impreuna intr-un vas adanc si
detalii rețetă—Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se
detalii rețetă—Pentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de
detalii rețetă—Carnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se
detalii rețetă—Intr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt. In
detalii rețetă—Taiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu
detalii rețetă—1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece. 2. intr-o cretita mare se se
detalii rețetă—1. Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece. 2. Incingeti intr-o cratita mare
detalii rețetă—Se alege ceapa si usturoi tinar, pentru ca sa fie fraged. Se fac colacei sau se taie in bucati, se fierb si se
detalii rețetă—Se curata ceapa si usturoiul, se spala foarte bine si se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se pun intr-un vas si se
detalii rețetă—Astazi iti arat cum sa-ti usurezi munca-n bucatarie pregatind un stufat de miel.
detalii rețetă—