supa de chimen


Supa de chimen

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se taie o ceapa mica, se pune intr-un vas emailat, se adauga un praf de sare si 1 lingurita de chimen si se distuie

detalii rețetă—

Supa brutarului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Inmuiem painea si o punem la fiert in supa de carne. Condimentam cu chimen, ceapa razuita, foi de dafin si

detalii rețetă—

Supa de chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Curatam bine zarzavatul, se spala si se pune intreg la fiert cu apa calda. Se ferbe acoperit, la foc mic 30

detalii rețetă—

Supa de chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Supa de oase se fierbe. Se adauga faina dizolvata in apa rece si se continua fierberea circa 15 minute. Se adauga

detalii rețetă—

Supa de chimen

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

In oala de presiune se fierb toate zarzavaturile cu sare si piper dupa gust. Cind au fiert,se paseaza cu mixerul

detalii rețetă—

Supa crema de chimen

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se incinge uleiul, se adauga faina, se lasa sa se rumeneasca putin si se adaunga chimenul pisat. Se stinge cu zeama

detalii rețetă—

Supa de chimen cu legume si ou

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la fiert in 2 l apa morcovul, patrunjelul, ceapa si sare. Cind zarzavaturile sint fierte se pune o lingura

detalii rețetă—

Supa de chimen cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chimenul se caleste intr-o lingura de ulei. Zarzavatul se curata, se da pe razatoare si se pune la fiert impreuna

detalii rețetă—

Supa de chimen cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe chimenul cu morcov si verdeata cu 1 litru apa si sare. Se strecoara apoi zeama si se ingroasa cu faina

detalii rețetă—

Supa de chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb cu chimenul. Cind au fiert se strecoara, se pune zeama din nou la foc,

detalii rețetă—