Mancaruri cu carne

Reteta Frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 13-05-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Frigarui de tofu cu legume si sos curry"
 

ingrediente

3 portii

   piept de pui – 450 g
   piper cayenne – ½ lingurita
   boia afumata – ½ lingurita
   ulei de masline – 50 ml
   usturoi – 4 catei (zdrobiti)
   menta proaspata, tocata – 89 frunze
   fresh de lime – 100 ml
   coriandru proaspat, tocat – cca 1 lingura
   ghimbir proaspat, ras – ½ lingura
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

• curata si taie pieptul de pui cuburi
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga toate ingredientele inauntru si amesteca bine
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si pune bucatile de pui pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le! Intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.

Pofta buna!
Incearca si Ficatei cu usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.