miere - 1 lingura (puteti pune mai multa daca doriti mai dulce)
mascarpone - 1 lingura
(optional) 2 picaturi de colorant verde
mod de preparare
• rupe bananele in bucati mai mici si adauga-le in blenderul Oster Reversible impreuna cu capsunile, laptele, mierea si untul de arahide • blendeaza pe viteza mica pana vei obtine un milkshake omogen • distribuie-l egal in 2 borcane decorative • lasa gelatina timp de 10 min la hidratat in sucul de la cele 2 bucati de lime • amesteca la foc mic pana cand toate granulele se vor dizolva – atentie, fierberea distruge gelatina • adauga in blenderul Oster Reversible frisca lichida, mierea, gelatina, esenta de menta, coaja rasa de lime, mascarpone si colorantul si blendeaza totul pana obtii o compozitie omogena • distribuie compozitia egal in cele doua borcane si las-o la frigider la inchegat pentru cca o ora • se serveste rece.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe