• intr-o tava cu hartie de copt, coace ardeii kapia, ardeiul iute si usturoiul
• curata apoi ardeii kapia, arunca cotorul si pune-i intr-un castron incapator
• peste acestia adauga ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul, fresh-ul de lamaie, uleiul de masline si sare si blendeaza pana obtii un sos omogen
• toaca patrunjelul marunt si adauga-l si pe acestea impreuna cu boabele de mustar, in sos
• taie bucatile de pulpa de porc de cca 2 degete grosime
• unge-le bine cu acest sos si videaza-le folosind un aparat de vidat FoodSaver
• pune apa in aparatul de gatit in vid Sous Vide Supreme Inox pana la semnul indicat, incalzeste-l la 72 de grade si lasa bucatile de pulpa de porc peste noapte, in acesta, pentru cca 14 ore
• odata gata, scurge lichidul (din care poti face un sos minunat), asezoneaza cu sare, daca mai este cazul, si optional le poti da culoare intr-o tigaie cu putin ulei sau in cuptor.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii