Briosele cu caşcaval şi şuncă sunt ideale pentru mic dejun, pachetel pentru scoala sau serviciu sau aperitiv.
Într-un bol amestecăm făina, mălaiul si praful de copt. Taiem ceapa rondele, apoi şunca şi caşcavalul se taie cubuleţe şi adaugăm toate peste amestecul de făină.
Topim untul, după ce s-a răcorit puţin turnăm cana de lapte şi oul bătut.
Omogenizăm ingredientele uscate cu amestecul de ou, lapte şi unt.
Umplem formele de briose şi le băgăm la cuptor pentru 25 minute la 200 grade.
Briosele cu cascava si sunca se servesc atât calde cât şi reci.
Poftă bună!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii