Daca astepti musafiri si vrei sa pregatesti aperitive delicioase, alege budinca de brinza de vaca cu vanilie. Este o reteta simpla si foarte buna. Se face un sos alb din unt, faina si lapte, se ingroasa si se da deoparte. Se adauga brinza trecuta prin sita, putina sare, galbenusurile, doua linguri de zahar, coaja de lamaie, stafidele curatite, smantana si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si se coace 25 minute, in cuptor incins, pina se rumeneste.
Se serveste imediat pudrata cu zahar vanilat.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe