Aperitive cu branza

Reteta Cornulete cu branza si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
BURBULEA_32459 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut, se adauga cateva linguri de faina si se lasa sa dospeasca. Adaugati sare, galbenusul, restul de lapte si fa

ingrediente

   20 gr. drojdie
   250 ml lapte
   1 galbenus
   faina cat cuprinde. Umplutura: 300 gr. telemea
   2 oua + un galbenus
   marar verde
   susan

mod de preparare

Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut, se adauga cateva linguri de faina si se lasa sa dospeasca. Adaugati sare, galbenusul, restul de lapte si faina. Se framanta un aluat moale si se lasa sa creasca. Din aluat se intinde o foaie, nu prea groasa, care se taie in patrate. Pe fiecare patrat se pune umplutura de branza (telemea rasa, frecata cu oua si cu marar verde tocat). Se ruleaza aluatul pe diagonala formand cornulete. Se ung cu galbenus, se presara susan si se coc la foc potrivit cca 30 min.
Incearca si Clatite cu branza si jambon
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu branza si marar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite