Aperitive cu branza

Placinta macedoneana cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
CorinaZ postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca bine cele doua tipuri de brinza, ouale si verdeturile, daca este cazul. Se unge tava cu ulei, apoi se incepe asezarea foilor in tava. Intr

ingrediente

   un pachet de foi de placinta
   500 gr. iaurt
   500 gr. brinza de burduf iute
   500 gr. telemea usor sarata
   6 oua
   ulei pentru uns tava
   200 gr. piure de spanac sau 3 legaturi de marar fin tocat (optional)

mod de preparare

Se amesteca bine cele doua tipuri de brinza, ouale si verdeturile, daca este cazul. Se unge tava cu ulei, apoi se incepe asezarea foilor in tava. Intre fiecare doua-trei foi se toarna iaurt, iar intre fiecare 5-6 foi se toarna amestecul de brinza si ou. Cind se termina foile si brinza, se mai pune putin iaurt pe deasupra. Apoi se da la cuptorul bine incins si se lasa pina cand foile de deasupra devin aurii. Atentie!Foile trebuie sa ramina lipite una de alta, nu sa fie arse, intreaga compozitie fiind onctuoasa, moale, ca de budinca.
Se serveste calda, eventual cu sos tzatziki
Incearca si Ciuperci umplute cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta macedoneana cu brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite