Aperitive cu branza

Reteta Rulouri cu parmezan si rozmarin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci"
 
Eu aluatul l-am facut la masina de paine.
Am pus apa,untul,untura,zaharul si apoi faina si drojdia sfaramata.
Dupa 2 ore aluatul crescuse mult si mi s

ingrediente

   500 gr faina
   200 gr apa calduta
   25 gr drojdie proaspata
   75 gr unt
   25 gr untura de buna calitate
   10 gr sare
   50 gr zahar
   75 gr parmezan
   1 ou pentru uns
   1 lingura mare cu rozmarin tocat

mod de preparare

Eu aluatul l-am facut la masina de paine.


Am pus apa,untul,untura,zaharul si apoi faina si drojdia sfaramata.


Dupa 2 ore aluatul crescuse mult si mi s-a lipit de geamul masinii.


In cazul in care il faceti la mana procedati ca la un aluat de paine. Faceti o groapa in faina, adaugati drojdia dizolvata in putina apa calduta si putin zahar (din cantitatile retetei) si apoi adaugati grasimea, zaharul ramas, rozmarinul si lasati sa creasca in jur de 2 ore intr-un loc caldut.


Intindem aluatul intr-o foaie cat mai subtire (eu l-am intins mai gros din lipsa de timp), pudram cu parmezanul ras si apasam usor ca sa intre cat de cat parmezanul in aluat.


Rulam si taiem din el bucatele destul de groase


Asezam rulourile in picioare in tava: le lasam 15 minute la crescut in cuptorul usor cald.


Preincalzim cuptorul la 180 grade.Ungem rulourile cu un ou batut si dupa ce se incinge cuptorul le bagam.


Dupa 20 minute sunt gata.
Pofta buna!





Reteta Rulouri cu parmezan si rozmarin a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro





Alte retete cu parmezan gasiti aici:


Rulouri cu sunca si branza,


Tort sarat,


Cheese Breadsticks (grisine)
Incearca si Urda cu marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu parmezan si rozmarin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.