Eu aluatul l-am facut la masina de paine. Am pus apa,untul,untura,zaharul si apoi faina si drojdia sfaramata. Dupa 2 ore aluatul crescuse mult si mi s
Eu aluatul l-am facut la masina de paine.
Am pus apa,untul,untura,zaharul si apoi faina si drojdia sfaramata.
Dupa 2 ore aluatul crescuse mult si mi s-a lipit de geamul masinii.
In cazul in care il faceti la mana procedati ca la un aluat de paine. Faceti o groapa in faina, adaugati drojdia dizolvata in putina apa calduta si putin zahar (din cantitatile retetei) si apoi adaugati grasimea, zaharul ramas, rozmarinul si lasati sa creasca in jur de 2 ore intr-un loc caldut.
Intindem aluatul intr-o foaie cat mai subtire (eu l-am intins mai gros din lipsa de timp), pudram cu parmezanul ras si apasam usor ca sa intre cat de cat parmezanul in aluat.
Rulam si taiem din el bucatele destul de groase
Asezam rulourile in picioare in tava: le lasam 15 minute la crescut in cuptorul usor cald.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.Ungem rulourile cu un ou batut si dupa ce se incinge cuptorul le bagam.
Dupa 20 minute sunt gata.
Pofta buna!
Reteta Rulouri cu parmezan si rozmarin a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Alte retete cu parmezan gasiti aici:
Rulouri cu sunca si branza,
Tort sarat,
Cheese Breadsticks (grisine)
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEu fac doua feluri de aluat de foietaj cu branza, dar acesta imi place in mod deosebit si se face mai usor. Pe celalalt l-am...
Aluat de foietaj cu branza sarataIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii