Spalam ciupercile, curatam, piciorusele taiate, ceapa verde taiata, dovlecelul cubulete, se pun in tigaia unde deja ati pus cele doua linguri de ulei
Spalam ciupercile, curatam, piciorusele taiate, ceapa verde taiata, dovlecelul cubulete, se pun in tigaia unde deja ati pus cele doua linguri de ulei de masline, caliti totu bine, dovlecelul trebuie cit de cit sa fie moale.
Cind totul este gata se pune in robotu culinar si se mixeaza bine (atentie este foarte putina compozitie) apoi in palariuta ciupercutei puneti cite o felie de unt verde.
Untul verde:
Totul se mixeaza cu robotu, aceasta pasta se poate pastra o saptamina in frigider, se poate pune pe biscuiti sarati sau se pot umple pateuri sau saratele (unse inainte de a fi puse in cuptor).
Peste unt se pune o lingurita plina din compozitia mixata iar in mijloc punem un mini bocconcini.
Se da la cuptor eu am pus cuptorul pe gril cind am vazut ca mozzarella sa topit am pus un mot de ardei rosu/portocaliu in mijloc.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci umplute a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute cu parmezan,
Ciuperci umplute cu brinza,
Ciuperci in aluat
Ciuperci umplute cu sunca si cascaval
Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCopanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...
Copanele in fulgi de porumb la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii