Nucile le punem intr-un castron cu apa si le lasam sa se hidrateze cel putin 3 ore (ale mele au stat vreo 9 ore).
Daca sunteti acasa mai schimbati apa pe ele si astfle veti obtine un pate mai deschis la culoare. Firele de ceapa le tocam marunt .
In vasul unui blender punem nucile stoarse de apa si adaugam sare, piper si zeama de lamaie.
Pornim blenderul si lasam sa mearga pana cand avem o pasta fina si densa.
Punem uleiul si ceapa toccata, amestecam usor si servim pe paine subtire prajite, pe lipie, pe bucati de castravete, ardei sau rosii.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe