Briosele cu cascaval Sofia si cartofi sunt delicioase, hranitoare si ideale pentru mic dejun sau pachet pentru scoala/serviciu.
Mod de preparare:
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalulSOFIA tăiat cubuleţe, si cartofii fierti taiati cubulete.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem formele .
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si cartofi se servesc si calde si reci, ca aperitiv, mic dejun sau gustare.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseDupă cum v-am obișnuit, eu gătesc în cantități mari, că doar acasă 3 zmei;) Așa că din legumele coapte în jar am...
Omletă cu legume coapte în jarIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii