Aperitive cu legume

Reteta Placintele cu spanac

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 20m 
pensionar postat de
Postat pe: 27-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
>
Va invit sa le incercati sunt foarte bune.

ingrediente

12 portii

   1 foietaj pentru placinta
   500 g frunze proaspete de spanac
   150 g branza telemea
   3 catei de usturoi
   50 ml ulei

mod de preparare

Spalam bine frunzele de spanac le oparim si le tocam marunt.

Punem intr-un vas ulei si cateii de usturoi si lasam pe foc pana cand acestia se rumenesc ii scoatem si adaugam spanacul bine scurs de apa si branza telemea data pe razatoare si mai lasam pe foc 3-5 minute.

Intindem aluatul pentru placinte si il taiem in patrate de circa 6 cm pe fiecare patrat punem cate o lingura din compozitia cu spanac il impaturim, il asezam in tava si introducem circa 20 min la cuptor pana se rumenesc.

Incearca si Drob de vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.