Aperitive cu legume

Reteta Vinete cu maioneza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Cirmicica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Vinete umplute"
 
Se curata vinetele de coaja, se taie in bucati patrate,s e pune la calit in 50 ml ulei si putina apa, cam 50 ml, se pune capacul sa se inmoaie mai mu

ingrediente

   1 kg de vinete
   1 ou
   150 ml ulei

mod de preparare

Se curata vinetele de coaja, se taie in bucati patrate,s e pune la calit in 50 ml ulei si putina apa, cam 50 ml, se pune capacul sa se inmoaie mai mult in abur. Este gata atunci cand este moale si nu contine apa. Lasam sa se raceasca, zdrobim cu un tel sau furculita, dar nu trebuie mult pentru ca deja e moale. Intre timp se prepara maioneza cu un oua, putin mustar si ulei. Daca va place cu mai multa maioneza atunci faceti mai multa maioneza. Se taie ceapa marunt se adauga la vinete impreuna cu maioneza, se pune sare, piper dupa gust si pune la rece.




Se serveste pe paine proaspata cu ardei si rosii sau se pune intr-un bol si se decoreaza dupa placul fiecaruia.

Alte retete recomandate

Incearca si Kolokithopitta
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.