Aperitive cu oua

Reteta Omleta cu piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica s

ingrediente

   4 oua -o ceasca de lapte dulce -o lingurita de faina -sare -piper macinat -un piept de pasare fiert -o lingura de smantana -verdeata tocata -o ceasca de ulei

mod de preparare

Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica si in acelasi timp o fac pufoasa. Omleta se prajeste in ulei incins, dupa ce amestecul de oua, faina si lapte s-a sarat si s-a piparat dupa gust, apoi se scoate pe un platou. Umplutura din piept de pasare se pregateste astfel : carnea se fierbe bine in apa cu putina sare. Se scoate, se toaca marunt cu un cutitas, se amesteca cu o lingura de smantana si verdeata tocata. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune deasupra omletei.


Se ruleaza incet, se taie omleta felii groase, se serveste calda, asortata cu rosii intregi si ardei gras. Alte aperitive recomandate Ciuperci umplute Chiftelute Rulada spanac

Incearca si Omleta mexicana
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu piept de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.