Tamagoyaki este un fel de omleta japoneza foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de un ou, zahar si sos de soia.
Tamagoyaki este un fel de omleta japoneza foarte gustoasa. In traducere libera Tamagoyaki inseamna ou prajit.
Se pune putin ulei in tigaie si cand s-a infierbantat se adauga omleta.Eu am folosit o pensula de silicon, se pune ulei ca la clatite.
Prima data se poate pune toata, dupa ce aveti experienta le puteti face mai subtiri.
Omleta sa fie pe toata suprafata tigaii. Cand e gata pe o parte si pe deasupra nu mai este ou proaspat se incepe rularea.
Se incepe intr-o parte a tigaii se se ruleaza pana la capat. Se si ruleaza ca si clatitele ,exceptia fiind ca se ruleaza in tigaie.
Se scoate deoparte si se lasa sa se raceasca.
Tamagoyaki se serveste cand e rece se taie cu un cutit ascutit. Daca o taiati cand e calda nu isi va pastra forma.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataAm facut un inventar prin frigider si cu ce am gasit, am incropit o prajiturica tare buna si de sezon. Albusurile le aveam in...
Desert prajitura cu crema de branza si jeleu de zmeuraIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii