Se prepara o coca, fie aluat frantuzesc, fie un alt aluat preparat din faina, unt si otet. Se inabusa bine de tot 3-4 cepe, se adauga apoi 200 gr. ciu
Se prepara o coca, fie aluat frantuzesc, fie un alt aluat preparat din faina, unt si otet. Se inabusa bine de tot 3-4 cepe, se adauga apoi 200 gr. ciuperci si se continua inabusirea, picurind cite putina apa. Se mai adauga 3-4 cescute orez si zeama necesara (numar dublu de cescute) si se da la cuptor. Dupa ce este gata orezul, se amesteca cu piper, sare, patrunjel tocat si 2-3 oua fierte tari si taiate bucatele. Se intinde coca cit mai subtire. Se asaza foaia in tava si se pune la mijloc un strat de orez, apoi un altul de peste si se continua astfel pina ce se termina. Se string marginile aluatului si se inchide compozitia in coca. Se unge cu ou. Se da la cuptor potrivit. Foaia de aluat se poate asterne intr-o forma sau intr-o cratita cu umplutura la mijloc, se aduna apoi marginile, se unge cu ou si se da la cuptor. Din coca ramasa se taie diferite forme, flori, patrate, fisii care se aplica pe deasupra, formind astfel o garnitura
Se serveste fierbinte
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatreteta este luata din revista click pofta buna,si este minunata,foarte foarte buna
Broccoli si conopida la cuptorIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii