Aperitive cu rosii

Piine cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 
Lorena postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Piinea se taie felii nu foarte subtiri si se prajeste. Cind este bine prajita, fara sa se lase sa se raceasca, se freaca cu usturoi ca sa ii ia gustul

ingrediente

   felii de piine
   rosii coapte
   usturoi
   ulei de masline
   sare

mod de preparare

Piinea se taie felii nu foarte subtiri si se prajeste. Cind este bine prajita, fara sa se lase sa se raceasca, se freaca cu usturoi ca sa ii ia gustul si cu rosii taiate pe jumatate ca sa se imbibe cu sucul de la acestea. Se pune apoi putina sare si putin ulei de masline si se serveste.
Uleiul de masline se poate elimina (pentru persoanele care nu maninca prea gras).
Incearca si Rosii umplute cu ton
Daca ti-a placut reteta noastra "Piine cu rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite