Aperitive

Reteta Platou rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
enuta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se feliaza cascavalul afumat si se aseaza pe un platou , ornandu-se cu masline negre si ardei gras rosu.

ingrediente

   200-300gr cascaval
   in functie de numarul de invitati la masa

mod de preparare

Se feliaza cascavalul afumat si se aseaza pe un platou , ornandu-se cu masline negre si ardei gras rosu.
Se serveste rece. Alte retete recomandate:
Incearca si Rulouri din pulpe de pui cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou rece" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.