Rulouri de pizza din aluat de foietaj pot fi un aperitiv rapid pentru o masa festiva sau o cina satioasa pentru cei dragi.
Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat.Dupa ce aluatul s-a dezghetat la temperatura din frigider, presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul. Il mai intindem putin cu sucitorul. Pe prima bucata de aluat eu am pus carnatii si cascaval ras. Am rulat si am taiat bucati transversale de circa 3-4 cm. Pe ce-a de-a doua bucata de aluat am pus ardeiul, maslinele si cascaval. La fel am rulat si am taiat bucati transversale de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile. Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute,apoi micsoram focul. Lasam pana se rumenesc deasupra.
Rulourile de pizza le putem servi atat calde cat si reci.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macM-am inspirat de aici http://www.bucataras.ro/retete/tort-nins-cu-nuca-de-cocos-si-zmeura-68781.html
Tort nins cu cocos si crema de visineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii