Pisco sour este un cocktail peruan, facut pe baza de pisco. :) Pisco este bautura nationala din Peru, dar cum nu se gaseste la noi in tara, am inlocui
Pisco sour este un cocktail peruan, facut pe baza de pisco. :) Pisco este bautura nationala din Peru, dar cum nu se gaseste la noi in tara, am inlocuit acest ingredient cu tuica. Tuica si pisco se aseamana la compozitie si gust in proportie de 99%. Amesteca in shaker tuica, siropul de zahar, sucul de lime cu 1 albus de ou si cuburi de gheata (nu exista un numar prestabilit, depinde cat de racoroasa vrei sa faci bautura), pana face o spuma alba. Serveste imediat!
Eu am ales sa servesc acest cocktail in pahare fara picior, de 200 de ml, pe care, evident, nu le-am umplut ochi. Deasupra am presarat scortisoara - arata foarte bine pe spuma alba si completeaza foarte frumos gustul cocktail-ului. Sper din suflet sa va placa! :)
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineDupă risotto-ul acela cu pere, care culmea s-a evaporat, am cotrobăit prin cămară și am găsit acest amestec deosebit!...
Orez natur cu quinoa, vegetale si pereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii