Dulceata

Reteta Dulceata mozaic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se zdrobesc coacazele si zmeura, se paseaza prin sita si se pastreaza sucul. Se face un sirop din apa si zahar si se pune la fiert in cratita pentru

ingrediente

   250 g zmeura
   250 g coacaze
   1 1/2 kg cirese albe
   1 1/2 kg zahar
   800 ml apa
   zeama de la 1 lamaie

mod de preparare




Se zdrobesc coacazele si zmeura, se paseaza prin sita si se pastreaza sucul. Se face un sirop din apa si zahar si se pune la fiert in cratita pentru dulceata. Se fierbe pana se leaga, se ia spuma, se amesteca cu fructele si se lasa sa fiarba pana este legat ca pentru dulceata. Cand siropul s-a legat, se pun ciresele curatate de cozi si de samburi. Se mai fierbe dulceata 15 minute, se adauga zeama de lamaie si se procedeaza ca la celelalte dulceturi.
Se foloseste in prajituri.





Alte retete recomandate:


Dulceata de visine


Piure de mere


Dulceata de zmeura
Incearca si Dulceata de visine si cirese
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata mozaic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.