O salata delicioasa langa o tocanita sau o friptura .
Conopida o desfacem buchetele mici , o lasam jumatate de ora in apa rece apoi o punem intr-o strecuratoare la scurs.
Spalam si curatam gogosarii de cotoare si seminte si ii taiem fideluta.
Tocam varza alba si rosie.
Curatam si spalam morcovul si telina si le dam pe razatoarea mare.
Amestecam toate legumele intr-un vas mare.
Punem otetul ,uleiul,zaharul si sarea la fiert .Lasam sa dea cateva clocote si il turnam fierbinte peste legume.
Adaugam piper dupa gust .
Lasam la macerat 24 de ore.In acest interval avem grija sa amestecam de cateva ori in salata.
A doua zi punem salata cu tot cu zeama in borcane curate si sterilizate.Depozitam borcanele in camara sau beci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii