Conserve de iarna

Gogosari aperitiv

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 
LIDIA.P postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat, se fierbe uleiul, zaharul, otetul, pasta de tomate, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Cind incep

ingrediente

   3
   5 kg. gogosari
   250 gr.ulei
   250 gr.zahar sau miere
   250 gr.otet
   400 gr.pasta de tomate
   piper
   foi de dafin
   sare

mod de preparare

Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat, se fierbe uleiul, zaharul, otetul, pasta de tomate, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Cind incepe sa clocoteasca, se introduc gogosarii. Se fierb 25 de minute, pina capata consistenta de zacusca. Se pune compozitia fierbinte in borcanele asezate pe un suport metalic, se pun capacele sau se leaga cu celofan si se pun sub patura pina a doua zi. Se asaza la camara.
Constituie un excelent aperitiv servit pe felii de piine si ornate cu diverse (frunze de patrunjel, fisiute de maslina, etc.) sau neornate.
Incearca si Ardei umpluti cu varza
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite