Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe. Pentru a pune zarzaravtul pentru iarna aveti nevoie de sare si conservant.
Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe sau ciorbe. De fapt puteti sa il folositi si in loc de delikat. Trebuie doar sa aveti grija sa nu mai puneti sare, pentru ca amestecul va fi deja foarte sarat.
Se spala bine legumele, se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane.
Nu se fieb borcanele cu zarzavat de ciorba pentru iarna, ci se pun direct in camara.
Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna.
Alte retete de conserve pentru iarna recomandate:
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcMă bucur nespus că am ajuns la rețeta cu numarul 600 și pentru a sărbători v-am adus o prăjitură delicioasă pe care...
Desert cheesecake cu ciocolata si zmeura - reteta nr. 600
Comentarii