Rosii conservate la borcan

Se aleg rosii coapte, dar nu stricate. Se spala, se introduc o clipa cu ajutorul unei site in apa clocotita, se cojesc de pielite, se taie in patru si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. rosii coapte
  • 2 gr. salicil
  • sare

Mod de preparare

Se aleg rosii coapte, dar nu stricate. Se spala, se introduc o clipa cu ajutorul unei site in apa clocotita, se cojesc de pielite, se taie in patru si se indeparteaza semintele. Se pun intr-un castron adaugand la 1 kg. de rosii 2 gr. de salicil, si sare dupa gust. (Se fac sarate ca pentru mancare, nu mai mult). Se amesteca usor cu mana, sau cu o lingura, si se aseaza in borcane mici, fara zeama ce-au lasat. Se leaga cu hartie pergament sau cu celofan, si se pastreaza la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori