Mancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei copilului tau intre 6 si 12 luni.
Pentru inceput, spalam spanacul frunzulita cu frunzulita, indepartam coditele, apoi il oparim cca. 5-6 minute. Dupa ce s-a inmuiat, il scoatem intr-o sita pentru a se scurge de apa si pe urma, il tocam marunt cu un cutit. Intr-o oala mai mica, chiar si un ibric mai incapator, adaugam untul si usturoiul taiat marunt, dupa ce s-a incins bine adaugam faina, amestecam, apoi adaugam laptele cu smantana si amestecam din nou, pana cand observam ca incepe sa se lege, atunci adaugam spanacul, condimentam dupa gust si lasam pe foc sa fiarba cca. 20minute, amestecand mereu. Dupa ce spanacul este gata, il punem in 2 boluri si peste asezam un ou ochi. Sa va fie de bine!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm avut cateva fructe care se stricau si era pacat sa le las sa se strice de tot sau sa le arunc, asa ca am facut o tarta...
Tarta cu fructe de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii