• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri
Peste cu glazura de mustar• taiati rosiile cherry in 4• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura data
File de somon cu sparanghel si rosii cherry• curatati midiile sub un jet de apa rece, folosind un burete sau o perie de sarma, pentru
Midii in sos rosu, picant• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama
Pastrav in papiota cu broccoli• spalati si curatati bibanul de solzi • indepartati-i inotatoarele si aripioarele • despicati de sus
Biban vargat umplutPeste cu glazura de mustar
Peste cu glazura de mustar
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane