Delicioasa in orice sezon!
Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja, se spala si se dau prin razatoarea fina. Se spala bine burta feliata, apoi se pune la fiert in cca 2,5 l apa. Se pune uleiul la incins, apoi se caleste morcovul razuit, la foc mic, pana devine pastos. Se adauga la fiert impreuna cu radacina de patrunjel data prin razatoare, cu un praf de sare si legumele deshidratate. Se fierbe pana se inmoaie bine burta, apoi se da de pe foc si se lasa cam 15 minute sa se racoreasca un pic si o dregem cu ouale batute impreuna cu smantana. Se serveste cu mujdei de usturoi si otet si mai adaugam smantana, dupa preferinta. Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii