Ciorba de fasole verde este delicioasa si sanatoasa. Nu orice reteta de ciorba trebuie sa fie acrita cu bors, in acest caz ciorba de fasole fiind acrita cu sos de rosii. :) Pofta buna!!
Se taie marunt legumele si se pun la fiert. Dupa ce au fiert cateva minute se adauga fasolea spalata si curatata si sarea, se lasa sa fiarba la foc incet pana fierbe fasolea.
Separat se face un rantas din putin ulei faina si se stinge cu bulion, se toarna in oala si se mai fierbe cateva minute adaugandu-se si busuiocul si cimbrul. Se stinge focul si se mai adauga usturoiul zdrobit (mujdei) si ouale batute.
Se serveste cu mamaliga, defapt la noi se faceau "cocoloase" din mamaliga si branza adica mamaliga amestecata cu branza. De acrit se mai acreste cu bors.
Reteta de ciorba de fasole verde a fost propusa de amalia_aa pe forum culinar.
Serviti ciorba de fasole verde langa mamaliga si-un ardei iute.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAm preluat ideea acestei coronite de la caietulcuretete.com si au fost foarte incantati copiii si de forma si de gust!...
Desert cozonac coronita cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii