Continutul unui plic se amesteca cu 2-3 linguti de zahar si cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Laptele fiert se ia de pe foc s
Continutul unui plic se amesteca cu 2-3 linguti de zahar si cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert.
Laptele fiert se ia de pe foc si se adauga amestecul preparat. Se pune din nou la fiert la foc mic aprox. 2 min, si se amesteca usor pana la legarea compozitiei.
Budinca fierbinte se toarna in forme clatite cu apa rece si se lasa sa se raceasca.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneCred ca dintre fructele minunate ale naturii, zmeura este de departe, unul dintre cele mai parfumate si mai placute papilelor...
Desert inghetata de zmeura si vanilieIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii