Budinci

Reteta Budinca de branza de vaci cu pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:5m 
Nicolescu_34568 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca untul cu jumatate din zahar si cu galbenusurile, pana devine spuma. Se adauga praful de copt, sarea, zaharul vanilat si branza. Se bat albus

ingrediente

   375 gr. branza de vaci
   6 oua
   150 gr. zahar
   2 lingurite praf de copt
   100 gr. unt
   1 pachetel de zahar vanilat
   1 varf de cutit de sare
   2-3 pere (mere
   prune sau mandarine din conserva) curatate de coaja si tatiate in bucatele
   grasime si pesmet pentru forma

mod de preparare

Se freaca untul cu jumatate din zahar si cu galbenusurile, pana devine spuma. Se adauga praful de copt, sarea, zaharul vanilat si branza. Se bat albusurile spuma, se adauga in ele, putin cate putin din zaharul ramas. In crema de branza se incorporeaza fructele si albusurile spuma. Se unge un vas de budinca cu putin unt si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozitia si se baga la cuptor 50 minute.
Incearca si Orez cu lapte si caise
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza de vaci cu pere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.