Se ung doua cescute de capucino cu unt apoi se tapeteaza fundul cu hartie pentru copt. Se adauga o lingurita de miere in fiecare. Se incalzeste cuptor
Se ung doua cescute de capucino cu unt apoi se tapeteaza fundul cu hartie pentru copt.
Se adauga o lingurita de miere in fiecare.
Se incalzeste cuptorul la 180°C.
Se amesteca ingredientele uscate intr-un bol mare, sfaramand orice bucatica de zahar intre degete.
Se bat impreuna oul, untul si iaurtul si se adauga in amestecul uscat pana se inmoaie.
Se toarna in cescute, se asaza pe o tava si se coc 20 de minute pana cand cresc si capata o culoare aurie.
Se verifica daca sunt gata cu o scobitoare.
Se pot prepara cu pana la o zi inainte, apoi se incalzesc la microunde usor, inainte de servire sau se lasa in cuptorul incalzit, fara a le scoate din cescute.
Se indeparteaza de ceasca marginea fiecarei budinci cu ajutorul unui cutit cu lama rotunda, apoi se intorc si se asaza pe farfuria de servit.
Se inlatura hartia pentru copt si se stropesc cu miere
Se servesc cu inghetata de fistic.
Alte retete de dulciuri:
Budinca din clatite la cuptor
Cornulete
Fursecuri
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatO prajitura foarte buna asemanatoare cu cheesecake-ul american! M-am indragostit de ea de cum am vazut-o si am tot cautat pe...
Tarte alsacienneIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii