Se pun trei linguri de zahar intr-o cratita sa se arda pe foc iute, amestecind mereu, pina ce zaharul se topeste si capata culoarea castanie. Se ia cr
Se pun trei linguri de zahar intr-o cratita sa se arda pe foc iute, amestecind mereu, pina ce zaharul se topeste si capata culoarea castanie. Se ia cratita de pe foc si se invirte in toate sensurile pina ce marginile s-au uns cu acest caramel. Separat se fierbe laptele cu restul de zahar. Cind fierbe, se pune grisul in ploaie amestecind mereu ca sa nu se faca cocoloase. Se fierbe 15 minute. Cind compozitia s-a ingrosat, se toarna peste zaharul ars si se da la rece. Dupa ce s-a racit, se rastoarna pe o farfurie. Daca in cratita a mai ramas zahar ars, se pune o cescuta de apa si se fierbe pina se topeste zaharul. Acest sirop se toarna peste gris.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradUn tort delicios si racoros!
Desert tort cu mascarpone, mure si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii