Freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei cu zaharul.
Adauga galbenusurile pe rand. Zdrobeste 2 banane si adauga-le in compozitie.
Amesteca faina cu cacao si praful de copt apoi incorporeaza alternativ cu laptele.
Bate albusurile spuma si adauga-le, amestecand usor.
Pune compozitia intr-o tava pentru chec si adauga felii din banana ramasa, asezandu-le vertical, in tava.
Pune la cuptor la 180 grade C timp de 35 minute, apoi verifica cu scobitoarea.
Dupa ce se mai raceste, decoreaza checul cu banane si cacao cu zahar pudra, feliaza si serveste.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe