Gogosi

Reteta Gogosele cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-un castron se cerne faina si se amesteca cu praful de copt.
Se adauga zaharul, romul,ouale,sarea si untul cubulete si se framanta cu mixerul pana

ingrediente

   500 gr faina
   2 lingurite praf de copt
   150 gr zahar
   2 cl rom=20 ml rom
   3 oua
   1 praf sare
   130 gr unt
   ulei pentru prajit
   zahar pudra

mod de preparare

Intr-un castron se cerne faina si se amesteca cu praful de copt.


Se adauga zaharul, romul,ouale,sarea si untul cubulete si se framanta cu mixerul pana devine un aluat omogen.


Intre timp se pune uleiul la incalzit.


Pe plaseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat groasa de cca 1 cm si se taie dupa preferinta(eu am facut patratele).


Se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc si se lasa sa se scurga bine pe prosoape de hartie.


Gogoselele se tavalesc prin zahar pudra si se servesc cat sunt caldute.
Pofta buna!





Reteta Gogosele cu rom a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro





Alte retete de gogosi aici:


Gogosi Marbella ,


Gogosi carnaval ,


Gogosi cu susan si miere .
Incearca si Gogosi cu ricotta si sirop de artar
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.