Inghetate

Reteta Inghetata asortata

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
mirela0911 postat de
Postat pe: 23-08-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Inghetata in 3 culori (reteta video)"
 
Este tare buna pe timp de vara! Si se poate servi alaturi de piscoturi si fructe proaspete!

ingrediente

4 portii

   250 g mascarpone
   200 ml frisca lichida
   2 piersici din compot
   zahar pudra dupa gust
   150 g zmeura
   400 g Iaurt gras
   3-4 lg miere

mod de preparare

Intr-un bol se mixeaza mascarponele cu frisca lichida zi zaharul pudra pana se obtine o consistenta mai groasa. Se adauga apoi piersicile date prin blender. Se amestea apoi se toarna intr-o cutie. Se da la congelator pentru minim 3 ore, in acest timp amestecandu-se de cateva ori pentru a nu se forma ace de gheata. Zmeura se pune la congelator, apoi se scoate si se pune intr-un blender impreuna cu iaurtul si mierea de albine. Se blenduiesc bine pana se obtine o consistenta cremoasa. Se pune intr-o cutie si se da la congelator pentru minim 3 ore, in acest timp amestecandu-se de cateva ori pentru a nu se forma ace de gheata. Se scoate inghetata de la congelator inainte cu o jumatate de ora de a fi servita. Cu ajutorul lingurii speciale se formeaza globuri de inghetata care se aseaza intr-o cupa, alaturi de piscoturi si zmeura proaspata.
Incearca si Inghetata pralinata
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata asortata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.