Prajituri

Reteta Bavareza cu fructe de padure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Adriana Nicoleta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
O punga de 750 gr de fructe de padure.
Am incalzit sucul pe care l-au lasat dizolvindu-se cu 150 de grame de zahar, apoi topind in el 17 gr de gelati

ingrediente

   750 gr fructe de padure
   150 ge de zahar
   17 gr de foi de gelatine
   400 de gr de frisca

mod de preparare




O punga de 750 gr de fructe de padure.


Am incalzit sucul pe care l-au lasat dizolvindu-se cu 150 de grame de zahar, apoi topind in el 17 gr de gelatina foi.


Acest amestec l-am varsat peste fructe si am inceput sa adaug incet incet 400 de gr de frisca. Mie mi-a placut sa las fructele intregi dar cine vrea poate sa le amestece cu robotul ca sa iasa omogen.
Se serveste dupa ce a stat un timp la rece. Se orneaza cu fructe sau frisca.


Alte retete recomandate:
Incearca si Cornulete cu cacao si dulceata
Daca ti-a placut reteta noastra "Bavareza cu fructe de padure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.